Starttileiri

VUODEN 2017 STARTTILEIRI ON OHI! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

Tervetuloa vuoden 2017 buhurtin starttileirille Janakkalaan!

Treenileirin idea on toimia ponnahduslautana uusille harrastajille buhurt-harrastuksen pariin. Leirillä pääset tutustumaan lajin historiaan, paikallisseurojen toimintaan, kokeilemaan lajitekniikkaa sekä ottelemaan joko pehmustetuilla harjoitusvälineillä tai täydessä haarniskassa. Jokainen leirille tulija pääsee kokeilemaan lajia oman kuntonsa ja halunsa rajoissa.

Käytännön järjestelyt, leirin hinta ja ilmoittautuminen

Starttileiri järjestetään Mallinkaisen leirikeskuksessa (Mallinkaisten rantatie 210, 14140 Janakkala) 15.-17.9.2017. Käytössämme on koko leirikeskuksen alue ml. sauna-, majoitus- ja ruokailutilat. Leirillä on yhteisruokailu, joten omia ruokia ei tarvitse ottaa mukaan. Otamme huomioon kaikki erityisruokavaliot ja -allergiat.

Leirin hinta on 50 €/osallistuja. Leirille mahtuu 40 osallistujaa. Hinta sisältää ruokailut, majoituksen, leiriohjelman ja haarniskojen lainan. Leirille tarvitset mukaan tarpeeksi lämmintä vaatetta, hyvät ulkoliikuntavarusteet, omat hammas- ja alasuojat, makuupussin ja peseytymisvälineet. Halutessasi voit ottaa mukaan myös omia lajiin liittyviä varusteitasi sekä tyynyn (tarjoamme sänkymajoituksen ilman peittoja ja tyynyjä).

Ilmoittaudu starttileirille täyttämällä tämä lomake: https://goo.gl/forms/8Ybstq0bGTzl6M7K2. Lomakkeella kysytään yhteystietojen lisäksi tarkempia tietoja terveydestäsi sekä fyysisistä ominaisuuksistasi mm. sopivan kokoisten lainahaarniskojen löytämiseksi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 23.8.2017. Kysely suljetaan aikaisemmin, mikäli 40 osallistujan raja täyttyy etuajassa.

Leirimaksun maksaminen ja lajivakuutus

Leirimaksu tulee olla maksettuna 23.8.2017 mennessä. Maksu maksetaan Tavastia Armigeri ry:n tilille FI83 5680 0020 4044 77, viitenumerolla 20226. Jos maksusi on maksanut joku muu tai samalla maksulla on maksettu useita henkilöitä, ilmoita asiasta sähköpostilla osoitteeseen antti.tarkkala@tarkkala.fi. Mikäli sinulla on ongelmia maksaa leirimaksu eräpäivään mennessä, ole rohkeasti yhteydessä yllä olevaa sähköpostiosoitteeseen.

Kaikilla leirille osallistuvilla tulee olla voimassa oleva vakuutus lajin harrastamista varten. Jokainen leirille osallistuva on itse vastuussa sopivan vakuutuksen hankkimisesta. HUOM! Kartoitamme parhaillaan mahdollisuutta saada edullinen vakuutus leiriviikonlopun ajaksi. Asian etenemisestä tiedotamme myöhemmin tässä FB-tapahtumassa sekä suoraan sähköpostitse kaikille osallistujille.

Lisätietoa starttileiristä

Starttileiriin liittyvistä asioista tiedotetaan ensisijaisesti leirin Facebook-tapahtumassa: https://www.facebook.com/events/294085837670741/

Tarkempia tietoja antaa starttileirin pääjärjestäjä Risto Järvinen, 0400-776155 tai ristojarvinen92@gmail.com.

Starttileirin järjestävät Medieval Combat Sport Finland ry ja Tavastia Armigeri ry.