Liity mukaan

Kiinnostuitko ja haluat mukaan toimintaan?

Jäsenyyksiä on kaksi erilaista, kannatus- ja täysjäsenyys. Kannatusjäsenyys on ilmainen ja kannatusjäsenenä pääset mukaan Facebookin Medieval Combat Sport Finland Members -ryhmään, jossa keskustellaan kaikista lajiin liittyvistä asioista. Lisäksi kaikille jäsenille lähetetään heille koottua uutiskirjettä, jossa muistellaan menneitä ja pohditaan tulevia tapahtumia sekä käydään läpi mitä lajin parissa on tapahtunut tai tulee tapahtumaan.

Täysjäsenyys antaa yllä mainittujen lisäksi äänioikeuden vuosikokouksissa, oikeuden osallistua moniin MCSF-tapahtumiin taistelijana ilman erillistä osallistumismaksua sekä mahdollisuuden saada korvauksia liiton tapahtumista (riippuu tapahtumasta). Riippuen jäsenyyden tasosta olet oikeutettu myös erilaisiin alennuksiin yhdistyksen tuotteista.

Lajin aloittaminen ei alussa vaadi muuta kuin kokeilunhalua, innokkuutta ja täysi-ikäisyyden. Haarniskan tai aseiden omistamista ei tarvita, vaan niitä on mahdollista saada lainaan muilta harrastajilta ja kasata oma setti suoja kerrallaan pidemmällä aikavälillä. Halvimmillaan turvallisen ja toimivan haarniskan voi saada reilulla tuhannella eurolla.

Liity kannatus- tai täysjäseneksi tästä linkistä: www.suomisport.fi

Tutustu aloittavan buhurt-harrastajan ohjeeseen tästä linkistä: Aloittavan buhurt-harrastajan ohje

Osallistumme erilaisiin tapahtumiin sekä järjestämme näytöksiä, treenileirejä ja kisoja eri puolilla Suomea ympäri vuoden. Järjestämme tapahtumia myös tilauksesta. Tule paikalle tutustumaan toimintaamme!

 

MCSF:n yhteystiedot

Facebook-sivut: https://www.facebook.com/medievalcombatsportfinland
Sähköposti: info@mcsf.fi

MCSF:n hallitus 2023-2024:

Teemu Juvakka (chairperson)

Ilkka Mämmelä (vice-chairperson)

Jun Yliräisänen

Mikko Jylhä

Helmi Keränen

 

Paikallisseurojen yhteystiedot

Paikallisseurojen yhteystiedot löytyvät ”Yhteystiedot”-sivulta.