Starttileiri

Tervetuloa vuoden 2018 buhurtin starttileirille Taivassaloon!

Treenileirin idea on toimia ponnahduslautana uusille harrastajille buhurt-harrastuksen pariin. Leirillä pääset tutustumaan lajin historiaan, paikallisseurojen toimintaan, kokeilemaan lajitekniikkaa sekä ottelemaan joko pehmustetuilla harjoitusvälineillä tai täydessä haarniskassa. Jokainen leirille tulija pääsee kokeilemaan lajia oman kuntonsa ja halunsa rajoissa.

Käytännön järjestelyt, leirin hinta ja ilmoittautuminen

Starttileiri järjestetään Tippsundin leirialueella Taivassalossa (Kahiluodontie 386, 23310 Taivassalo) 28.-30.9.2018. Käytössämme on leirikeskuksen alueella sauna ja majoitustilat. Leirillä on yhteisruokailu. Otamme huomioon kaikki erityisruokavaliot ja -allergiat. Leiri on K-18.

Leirin hinta on 50 €/osallistuja. Leirimaksuun lisätään vakuutus 15 €/osallistuja. Leirille mahtuu 40 osallistujaa. Hinta sisältää ruokailut, majoituksen, leiriohjelman ja haarniskojen lainan. Leirille tarvitset mukaan tarpeeksi lämmintä vaatetta, hyvät ulkoliikuntavarusteet, omat hammas- ja alasuojat ja peseytymisvälineet. Halutessasi voit ottaa mukaan myös omia lajiin liittyviä varusteitasi. Alueella on 8 mökkiä, joissa jokaisessa majoittuu kuusi henkilöä. Vuoteissa on patjat, tyynyt ja huovat. Mökeissä ei ole liinavaatteita eli ota mukaan omat petivaatteet / makuupussi.

Ilmoittaudu starttileirille täyttämällä tämä ilmoittautumislomake. Lomakkeella kysytään yhteystietojen lisäksi tarkempia tietoja terveydestäsi sekä fyysisistä ominaisuuksistasi mm. sopivan kokoisten lainahaarniskojen löytämiseksi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.9.2018. Kysely suljetaan aikaisemmin, mikäli 40 osallistujan raja täyttyy etuajassa.

Leirimaksun maksaminen ja lajivakuutus

Leirimaksu tulee olla maksettuna 16.9.2018 mennessä. Maksu maksetaan MCS Aboensis ry:n tilille Fi27 5410 0220 3939 15, viestiin teksti: Start up leiri 2018. Jos maksusi on maksanut joku muu tai samalla maksulla on maksettu useita henkilöitä, ilmoita asiasta sähköpostilla osoitteeseen knapeann@gmail.com. Mikäli sinulla on ongelmia maksaa leirimaksu eräpäivään mennessä, ole rohkeasti yhteydessä yllä olevaa sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoa starttileiristä

Starttileiriin liittyvistä asioista tiedotetaan ensisijaisesti leirin Facebook-tapahtumassa:

https://www.facebook.com/events/2109924135958647/

Tarkempia tietoja antaa starttileirin pääjärjestäjä Anne Knape, 050-5293923 tai knapeann@gmail.com.

Starttileirin järjestävät Medieval Combat Sport Finland ry ja MCS Aboensis ry.